0745 059 222  office@kroncicelectric.ro

DESPRE NOI

KRONCIC ELECTRIC este o societate care implementează soluții creative, calitative și eficiente în domeniul automatizări, electric, electrotehnic, electronic, telecomunicații, achiziții și transferuri date, tehnologie IT, soluții audio – video

Prtofoliu lucrări

KRONCIC  ELECTRIC

Kroncic Electric oferă servicii de instalţii electrice, automatizări, sisteme de voce sunet si comunicaţii încă din 2011, şi este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme electrice pentru clădiri industriale și structuri civile. Compania are sediul în Braşov dar execută lucrări la nivel naţional, având un portofoliu de clienţi important în zona centru.

VIZIUNEA NOASTRĂ

În centrul activității noastre este omul și activitățile sale. Conceptul nostru este acela de a-i da ființei umane dreptul la gândire, la creație, la educație. Ideile și soluțiile pe care le oferim vin în sprijinul confortului și libertății ființei umane.

Respectăm valorile umane, prin urmare considerăm că mașinile, aparatele, calculatoarele trebuie să lucreze pentru om și nu invers, iar acestea să fie de calitate conform normelor UE, astfel încât să nu afecteze sănătatea și securitatea acestuia.

Acestea nu vor substitui niciodată omul în întregul său, ci îi dau libertatea de a gândi, de circula, de a se informa, de a se asocia. Deviza noastră este „muncește inteligent”.

PESTE 11 ANI DE EXCELENȚĂ ÎN AUTOMATIZĂRI

De la consultanță, proiectare, documentaţii tehnice şi studii de fezabilitate până la etapa de instalare, montaj şi execuţie, îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii pentru succesul proiectului tău.

Stabilim împreună cu tine pașii de implementare a proiectului tău de la concept la soluții inovatoare și calitative.

RESIDENTIAL

COMMERCIAL

INDUSTRIAL

Atestat ANRE

Certificat KNX 

ECHIPA

KRONCIC ELECTRIC

Avem o echipă cu experimentață, ingineri, electricieni autorizaţi, electronişti şi specialişti în IT, comunicaţii şi sisteme de securitate

Electricieni

Autorizaţi

Specialişti IT

şi sisteme de securitate

Ingineri

şi proiectanţi

Personal

calificat

PORTOFOLIU

KRONCIC  ELECTRIC

Kroncic Electric  la nivel naţional, având un portofoliu de clienţi important în zona centru.

 • Instalație de automatizare și tablouri de automatizare Uzina de apă și Rezervoare apă sistem de alimentare cu apă potabilă a Comunei Fântânele Jud. Mureș;
 • Automatizări la stații de pompare apă potabilă și ape uzate aparținând sistemului de apă – canalizare a localității Sovata Jud. Mureș;
 • Conexiuni și reparații la stațiile de pompare ape uzate aferente Comunei Avrămești, Jud. Mureș;
 • instalații electrice de curenți slabi și BMS (standardul KNX) la Parcul Industrial Sfântu Gheorghe.
 • Tablou de automatizare și instalație de automatizare (3 pompe de 37 kW și 1 pompă 5 kW) pentru stație pompare ape incendiu Europharm Brașov;
 • Tablouri de forță (800 A) și distribuție energie electrică la Covalact SA Sfântu Gheorghe Jud. Covasna;
 • Tablou de automatizare și instalație de automatizare Pi = 310 kW (2 pompe de 132 kW, 1 pompă de 37 kW și 1 pompă 5 kW) pentru stație pompare ape incendiu Rafinăria West Petrol Rafinare din Localitatea Chișineu Criș Jud. Arad;
 • Tablouri de automatizare și instalație de automatizare Pi = 90 kW (3 pompe de 30 kW) sistem PSI depozitul Petrom Aviation Timișoara;
 • Tablouri automatizare stații pompare, alimentare cu energie electrică stație epurare sistem de apă – canalizare a localității Sântionlunca Jud. Covasna;
 • Lucrări instalații electrice interioare în cadrul investiției „Reamenajări constructiv tehnologice hală producție – instalații electrice COVALACT SA”
 • Proiect și execuție instalații electrice interioare, exterioare, forță și instalații de paratrăsnet și pământare pentru obiectivul „INSTALAȚII ELECTRICE ILUMINAT, PRIZE ȘI FORȚĂ – SEDIU IPJ COVASNA, SFÂNTU GHEORGHE”
 • Proiecte DTAC și PT + DT pentru blocuri din complexele rezidențiale Avantgarden 3 fazele III și IV, Avantgarden III Sibiu faza V, ANSAMBLU LOCUINȚE COLECTIVE, SPATII COMERCIALE ȘI BIROURI "MAURER RESIDENCE"- etapa II.
 • Instalații electrice interioare, exterioare de iluminat, prize și forță precum și instalație de paratrăsnet, atât proiectare cât și execuție, la obiectivul „Corabie” – Doripesco Prod SRL.
 • Instalații electrice interioare și automatizare BMS – KNX, proiectare și execuție, sediu, garaje și depozit SC SANEL EDIL SRL.
 • Instalații electrice interioare și automatizare BMS – KNX, proiectare și execuție, sediu birouri SC Biocult SRL.
 • Instalații de producere energie electrică cu panouri fotovoltaice la persoane fizice prin programul AFM „Casa Verde” fotovoltaice.
 • Instalații fotovoltaice 15 kW și instalații interioare, paratrăsnet, pământare și branșament la Spitalul din Târgu Secuiesc, secția chirurgie.

Kroncic Electric

Kroncic Electric - Automatizări Industriale

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți orice întrebare cu privire la serviciile noastre, vă încurajăm să vă programați o întâlnire sau o consultație telefonică cu unul dintre profesioniștii noștri sau să ne vizitați biroul.

Suntem încântați să oferim toate tipurile de servicii electrice pentru nevoile dumneavoastră.

ADRESA

Strada Poienelor, Nr. 5, BRAȘOV

TELEFON

+4 0745 059 222

EMAIL

office@kroncicelectric.ro