0745 059 222  office@kroncicelectric.ro

SERVICIILE NOASTRE

Suntem dedicați să furnizăm instalații electrice rapide și accesibile, întreținere și renovare pentru toți clienții industriali, comerciali, instituționali și rezidențiali.

CE FACEM

SERVICIILE NOASTRE

Echipa noastră de ingineri și electricieni autorizați cu multă experiență, este dedicată furnizării rapide și accesibile de instalații electrice, întreținere și reabilitare pentru o gamă largă de clienți industriali, comerciali și rezidențiali.

INSTALAȚII ELECTRICE DE JOASĂ ȘI ÎNALTĂ TENSIUNE

Proiectare si executie instalatii electrice interioare și exterioare pentru clădiri civile și industriale.

AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE

Susţinem proiectele clienților noștri prin intermediul unor soluții personalizate de automatizări potrivite și adaptate fiecărei lucrări, în funcţie de necesităţile şi cerinţe specifice. 

INSTALAȚII VOCE DATE

Instalații Voce Date

Rețele Structurate Internet și Date

Instalații Audio și sonorizare

Rețele Video Interfon

SISTEME FOTOVOLTAICE

Proiectare și execuție sisteme fotovoltaice complete cu o experiență de peste 5 ani în proiectarea și execuția de sisteme fotovoltaice complete pentru mediul rezidențial și industrial.

AUTOMATIZĂRI REZIDENȚIALE ȘI COMERCIALE

Utilizăm în aceste instalații de automatizare standardul KNX folosit la nivel mondial.
Având certificare de “PARTNER KNX” emisă de KNX Bruxelles 

TABLOURI ELECTRICE

de automatizări și de distribuție energie electrică.

PROIECTARE

EXECUŢIE

Instalatii Electrice Industriale

ÎNTREȚINERE

PORTOFOLIU

KRONCIC  ELECTRIC

Kroncic Electric  la nivel naţional, având un portofoliu de clienţi important în zona centru.

 • Instalație de automatizare și tablouri de automatizare Uzina de apă și Rezervoare apă sistem de alimentare cu apă potabilă a Comunei Fântânele Jud. Mureș;
 • Automatizări la stații de pompare apă potabilă și ape uzate aparținând sistemului de apă – canalizare a localității Sovata Jud. Mureș;
 • Conexiuni și reparații la stațiile de pompare ape uzate aferente Comunei Avrămești, Jud. Mureș;
 • instalații electrice de curenți slabi și BMS (standardul KNX) la Parcul Industrial Sfântu Gheorghe.
 • Tablou de automatizare și instalație de automatizare (3 pompe de 37 kW și 1 pompă 5 kW) pentru stație pompare ape incendiu Europharm Brașov;
 • Tablouri de forță (800 A) și distribuție energie electrică la Covalact SA Sfântu Gheorghe Jud. Covasna;
 • Tablou de automatizare și instalație de automatizare Pi = 310 kW (2 pompe de 132 kW, 1 pompă de 37 kW și 1 pompă 5 kW) pentru stație pompare ape incendiu Rafinăria West Petrol Rafinare din Localitatea Chișineu Criș Jud. Arad;
 • Tablouri de automatizare și instalație de automatizare Pi = 90 kW (3 pompe de 30 kW) sistem PSI depozitul Petrom Aviation Timișoara;
 • Tablouri automatizare stații pompare, alimentare cu energie electrică stație epurare sistem de apă – canalizare a localității Sântionlunca Jud. Covasna;
 • Lucrări instalații electrice interioare în cadrul investiției „Reamenajări constructiv tehnologice hală producție – instalații electrice COVALACT SA”
 • Proiect și execuție instalații electrice interioare, exterioare, forță și instalații de paratrăsnet și pământare pentru obiectivul „INSTALAȚII ELECTRICE ILUMINAT, PRIZE ȘI FORȚĂ – SEDIU IPJ COVASNA, SFÂNTU GHEORGHE”
 • Proiecte DTAC și PT + DT pentru blocuri din complexele rezidențiale Avantgarden 3 fazele III și IV, Avantgarden III Sibiu faza V, ANSAMBLU LOCUINȚE COLECTIVE, SPATII COMERCIALE ȘI BIROURI "MAURER RESIDENCE"- etapa II.
 • Instalații electrice interioare, exterioare de iluminat, prize și forță precum și instalație de paratrăsnet, atât proiectare cât și execuție, la obiectivul „Corabie” – Doripesco Prod SRL.
 • Instalații electrice interioare și automatizare BMS – KNX, proiectare și execuție, sediu, garaje și depozit SC SANEL EDIL SRL.
 • Instalații electrice interioare și automatizare BMS – KNX, proiectare și execuție, sediu birouri SC Biocult SRL.
 • Instalații de producere energie electrică cu panouri fotovoltaice la persoane fizice prin programul AFM „Casa Verde” fotovoltaice.
 • Instalații fotovoltaice 15 kW și instalații interioare, paratrăsnet, pământare și branșament la Spitalul din Târgu Secuiesc, secția chirurgie.

Kroncic Electric

Kroncic Electric - Automatizări Industriale

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți orice întrebare cu privire la serviciile noastre, vă încurajăm să vă programați o întâlnire sau o consultație telefonică cu unul dintre profesioniștii noștri sau să ne vizitați biroul.

Suntem încântați să oferim toate tipurile de servicii electrice pentru nevoile dumneavoastră.

ADRESA

Strada Poienelor, Nr. 5, BRAȘOV

TELEFON

+4 0745 059 222

EMAIL

office@kroncicelectric.ro