0745 059 222  office@kroncicelectric.ro

Instalații Voce Date

Rețele Structurate Internet și Date

Kroncic Electric este furnizor de top pentru rețele structurate de date și internet. Oferim o gamă largă de servicii, de la proiectarea și executarea rețelelor de date până la furnizarea de acces la internet pentru afacerea sau casa dumneavoastră.

Proiectăm și executăm rețele de calculatoare pentru clădiri de birouri, hoteluri, instituții publice sau case rezidențiale, atât cablat cât și WiFi.

Instalații audio și sonorizare

Proiectam si executam instalatii audio pentru clădiri comerciale, magazine, hoteluri, restaurante, baruri sau săli de evenimente.

Oferim o gamă largă de servicii de la proiectare sonoră până la instalare. Lucrăm cu furnizori de top pentru echipamente și componente audio pentru a realiza instalații cu sunet de cea mai bună calitate.

Suntem atenți la fiecare detaliu pentru a ne asigura că experiența ta cu noi este cea mai bună posibilă!

Videointerfoane pentru casa sau afacerea dvs

Kroncic Electric este un furnizor de top de sisteme video interfon pentru clădiri rezidențiale și comerciale pentru care utilizăm tehnologii de ultimă generație, echipamente fiabile și de calitate.

Instalăm rețele video interfon cu o gamă largă de aplicații pentru blocuri de locuinţe, case unifamiliale şi multifamiliale sau case de vacanță.

PROIECTARE

EXECUŢIE

Instalatii Electrice Industriale

ÎNTREȚINERE

PESTE 11 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN INSTALAȚII DE VOCE ȘI DATE

De la consultanță, proiectare, documentaţii tehnice şi studii de fezabilitate până la etapa de instalare, montaj şi execuţie, îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii pentru succesul proiectului tău.

Stabilim împreună cu tine pașii de implementare a proiectului tău de la concept la soluții inovatoare și calitative.

Fotografii Portofoliu lucrari Automatizari Industriale

Kroncic Electric

Kroncic Electric - Automatizări Industriale

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți orice întrebare cu privire la serviciile noastre, vă încurajăm să vă programați o întâlnire sau o consultație telefonică cu unul dintre profesioniștii noștri sau să ne vizitați biroul.

Suntem încântați să oferim toate tipurile de servicii electrice pentru nevoile dumneavoastră.

ADRESA

Strada Poienelor, Nr. 5, BRAȘOV

TELEFON

+4 0745 059 222

EMAIL

office@kroncicelectric.ro